Milsim.dk
http://www.milsim.dk/forum/

MilSim, hvad er det?
http://www.milsim.dk/forum/viewtopic.php?f=124&t=2047
Page 1 of 1

Author:  Bestyrelsen i DMF [ Sun Dec 18, 2016 10:31 pm ]
Post subject:  MilSim, hvad er det?

Her følger en kort oversigt begrebet MilSim.

MilSim, (Millitær Simulation).
MilSim er en spil type, der dækker over næsten alle former for spil der er inspireret af øvelser og operationer mv. fra den virkelig millitære verden.
Det kan være en regulære krig mellem to stater med to ret ens styrker, hvor en styrke er i forsvar og skal stoppe den anden der er i offenciv og skal sikre en række nøgle stillinger.
Begge styrker har som regl også nogle ekstra missioner, der kan være redde en nedstyrte pilot før fjenden får dem, eller ødelægge en radiomast, erobre raket styr og andet i den dur.
Et andet setup forslag, stor styrke der har besat et område og så skal en special styrke ind og opklare, evt løse et par missioner som at skyde en bestemt person mv. i området.
Det kan også være et spil i Brikby (forsvarets øvelsesby i Oksbøl) hvor der er en lille enhed terrorister der har taget et hus og nogle gidsler, derefter skal en special styrke ind og befrie dem mv.
Så er der en lidt blandet form for MilSim og rollespil, kaldt ConSim (Conflict Simulation), som groft sagt tit er en operation allá det vi så i Bosnia-Kosovo mv. med FN og NATO (SFOR-KFOR mv), eller Afganistan eller ligne Peace Keeper mv. spil.

Til MilSim kan der bruges 2 våben typer.
Det ene er Airsoft/Hardball som er den "gammel" type våben systemer i Dansk MilSim.
Den anden type våben er Laser Duel System, LDS, som er noget relativt nyt i Danmark, som giver helt andre muligheder end airsoft.
Der er selvfølgelig også et par ulemper, men det er der jo ved ALLE systemer, LDS, Airsoft, Paintball mv.

Page 1 of 1 All times are UTC + 1 hour [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/