It is currently Mon Oct 03, 2022 7:54 am


All times are UTC + 1 hour [ DST ]
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: Nyhedsbrev 2017 (1)
PostPosted: Fri Feb 10, 2017 9:29 am 
Vertificeret af Milsim.dk

Joined: Thu Mar 08, 2012 6:01 pm
Posts: 44
Hej Medlemmer!

Velkommen til 2017 og nogle nye tiltag fra DMF. I 2017 har vi i bestyrelsen nogle nye, spændende ting på programmet som vi håber, at medlemmerne vil bakke op om.

Sædvanen tro, så startede vi året med generalforsamlingen i Januar, hvor der blev omrokeret i bestyrelsen, et par stykke valgte ikke at genopstille og et par nye kom til. Det nye hold for 2017 kan ses i referatet fra GF her: http://www.milsim.dk/forum/viewtopic.php?f=74&t=2051
Bestyrelsen har valgt, at man som forsøg gerne vil prøve, at afholde GF andre steder i landet og vi håber det vil få flere medlemmer til at komme til forsamlingen så de kan være med til, at præge vores fælles forening.

Vi vil fortsat arbejde med, at gøre forummet mere overskueligt og mobilvenligt. Vi vil også meget gerne lægge op til, at personer og/eller foreninger som afholder spil udenom DMF vil bruge vores forum til, at oplyse om deres fremtidige arrangementer, sådan at vi ikke står i den kedelige situation, at forskellige arrangører planlægger spil oven i hinanden, da dette er kontraproduktivt for det relativt lille miljø vi alle er en del af. Vi kræver blot, at andre foreninger tydeligt gør opmærksom på, at spillet ikke afholdes igennem DMF og hvilken type arrangement det er - eksempelvis scenariespil, weekendspil, MILSIM, CONSIM etc.

I DMF vil vi rigtig gerne hjælpe vores medlemmer med at arrangere spil. Derfor har vi i år nedsat et arrangørudvalg som skal bestå af erfarne arrangører og helt nye, som måske kun har meget lidt, eller ingen, praktisk erfaring med, at arrangere spil. Planen er, at dette udvalg skal fungerer som en kreativ legeplads og workshop, hvor de erfarne kan give deres erfaring og viden videre til de nye folk der gerne vil prøve kræfter med, at afholde spil og som har en masse spændene og nye ideer med sig. Der vil være et dedikeret subfora for denne gruppe til at dele ideer, planlægge en tur ud til at besigtige terræn etc. Forhåbentligt vil hele projektet munde ud i nogle konkrete resultater i form af et eller flere arrangementer.
I den forbindelse, der er vi desuden i dialog med Bifrost som afholder arrangør - og lederkurser. Vi afventer videre info fra Bifrost om, hvilke kurser der kunne være relevante for os, og tanken er, at vi sender en lille gruppe af sted for at prøve det af, som et pilotprojekt. Viser det sig at være en succes, så vil vi selvfølgelig arbejde videre med det.

Som noget absolut nyt vil DMF i år stå for, at afholde GrillSim. Det blev startet af The Royal Scots, som har afholdt det i mange år efterhånden. Men de er som så mange andre af de gamle oprindelige MilSim teams skrumpet i antal og har givet stafetten videre til DMF.
Normalt er det ikke selve foreningens bestyrelse der står for at afholde arrangementer. Denne opgave står medlemmerne af foreningen selv for, sådan vil det selvfølgelige blive ved med at være, foruden dette årlige event.

I vores LDS afdeling sker der hele tiden nye ting og det er et felt som er i løbende udvikling. Der vil fortsat være drivende kræfter der vil afholde LDS milsims og vi håber igennem Bifrost at kunne få et par geværer som kan lånes ud til dem, der gerne vil prøve denne genre af.

Det skal ikke være en hemmelighed, at vores terræn situation har set bedre dage. Det har været svært at få adgang til terræn, både privat og af Forsvaret. Vi har et mål om, at få sat et personligt møde op med Forsvaret hvor vi forhåbentligt kan få nogle nye aftaler og afklaring om fremtiden. Vi arbejder fortsat på, at finde nye løsninger hos private og kender du til et sted, som du tænker kunne være egnet, så hører vi gerne fra dig.
Hvis du gerne vil holde et spil og derfor skal bruge terræn skal du endeligt også tage kontakt.
Kontakt DMF's terrænansvarlige via baner@airsoftlive.dk

I år vil DMF også være repræsenteret på Classic Military Show i Viborg, 14 - 20 August.
Quote:
Formålet med Classic Military Show er, at samle entusiaster og interesserede fra både ind- og udland, for at kunne fremvise og demonstrere historiske militærkøretøjer og materiel, til fælles glæde for både deltagere og publikum. I den forbindelse ønsker vi, i så høj grad som muligt, at kunne gøre historie levende. Ikke blot stille køretøjer op på rækker, men gennem medvirken af personel i historiske uniformer, udstillinger, effekter, lyd, musik, udsmykning, osv., at forsøge at tegne et billede af forskellige militærhistoriske perioder.

Det glæder vi os mega meget til! Der vil komme mere info om dette på et senere tidspunkt. Indtil da, så kan i tjekke deres Facebook side ud: https://www.facebook.com/Classic-Milita ... 490903686/

Vi er også blevet inviteret til, at deltage til Bifrosts national LARP-kongres ''Forum'', som i år afholdes i Odense. Her vil der være en masse andre folk fra alle Bifrosts lokalforeninger og der skal ske en hel masse. Det er en oplagt mulighed for, at skabe netværk med andre foreninger og samtidig promovere dansk MILSIM. Præcis hvad DMF skal lave, når vi ikke skal hygge os helt vildt, det ved vi ikke helt endnu, men der har været snak om flere ting. Eksempelvis at lave et checkpoint og vise vores grej frem og formidle om DMF og hvad vi laver eller at vi invaderer baren og serverer i tre-fire timers tid - og selvfølgelig fylder den med geværer, camouflagenet, granater og alt muligt andet lækkert! Der vil ligeledes tilgå mere info om dette på et senere tidspunkt.
I samme åndedrag kan det nævnes, at vi ligeledes arbejder henimod at få nogle rollespillere til at komme til nogle af vores arrangementer, så vi kan få skabt en god kemi til nogle lokalforeninger som vi kan inviterer til fremtidige spil - eller som vil inviterer os når de mangler nogle raske drenge i fuld udrustning til en opgave.

Dette er bare nogle af de få ting vi går og rumsterer med bag kulisserne. Der vil løbende komme opdateringer og annoncering af nye tiltag og indhold.
Bestyrelsen i DMF ønsker jer alle sammen et fantastisk 2017 med en masse fede arrangementer og lange gåture med gevær i hånd.


Top
Offline Profile  
 
 Post subject: Re: Nyhedsbrev 2017 (1)
PostPosted: Fri Feb 10, 2017 1:10 pm 
User avatar

Joined: Fri Nov 06, 2009 6:28 pm
Posts: 437
Hold (Team): RAW
Fede tiltag! :-)


Top
Offline Profile  
 
 Post subject: Re: Nyhedsbrev 2017 (1)
PostPosted: Thu Apr 13, 2017 3:13 pm 
User avatar

Joined: Mon Apr 21, 2014 10:49 pm
Posts: 12
Location: Hamburg, Germany
Hold (Team): SPS Everon Armed Forces
Any idea of the timeframe for the grillsim this year. We would like to participate again ;)

cheers,

Dubz

_________________
E1 - SPS Everon Armed Forces


Top
Offline Profile  
 
 Post subject: Re: Nyhedsbrev 2017 (1)
PostPosted: Fri Apr 14, 2017 10:25 pm 

Joined: Sun Jul 22, 2012 8:47 pm
Posts: 255
Hold (Team): The Royal Scots
There is no date set yet. We are looking for people to help make some scenarios.


Top
Offline Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ]  Moderator: DMF bestyrelse

All times are UTC + 1 hour [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Theme created StylerBB.net